STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA DOPRAVNÍ, PLZEŇ

Rekonstrukce sociálního zařízení Křimice

V průběhu hlavních prázdnin (1. 7. – 14. 9. 2020) proběhla v areálu školy Plzeň-Křimice rozsáhlá rekonstrukce nevyhovujících sociálních zařízení a umýváren, a to konkrétně v 1. a 2. patře hlavní budovy v Křimicích, a dále i rekonstrukce sociálního zázemí a vstupních prostor centrální haly dílen praktického vyučování.

Rekonstrukce spočívala ve výměně rozvodů vody a odpadů, nových obkladů, stropních podhledů, instalace LED svítidel, oprav podlahových krytin a obměny sanitární keramiky včetně vodovodních baterií. Celkem bylo kompletně rekonstruováno 8 sociálních zařízení, 3 umývárny, 2 šatny a 1 posilovna s instalací protihlukové gumové podlahy.

Do všech rekonstruovaných prostor v hlavní budově školy byly instalovány nové interiérové dveře, obnoveny nátěry a vyměněny rozvody elektroinstalace. V rámci efektivního řízení stavebních prací se podařilo získat úsporu investičních prostředků, které byly nad rámec záměru využity na dokončení výstavby chodníku u dílen a úpravu vstupních prostor centrální haly dílen.

S majoritní finanční podporou našeho zřizovatele – Krajského úřadu Plzeňského kraje (2.500.000 Kč) se podařilo v Křimicích vybudovat sociální zázemí, které je nejen funkční, ale zejména odpovídá současným trendům a požadavkům. Celkem (včetně příspěvku KÚPK) se rekonstrukce sociálního zařízení vyšplhala na 4.007.922,53 korun. Rozdíl hradila škola z investičního fondu. Zhotovitelem akce byla firma Petr Milota, Blovice.

Jak probíhala rekonstrukce a s jakým výsledkem si můžete prohlédnout na fotkách.

Přeskočit na obsah